Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Våra efterträdare har landat

afghanistanstyrkan

Chefen FS 37 överste Niklas Niemi hälsar chefen FS 38 överste Magnus Stegmark med personal välkomna till insatsområdet.

Idag landade våra efterträdare in både i Kabul och i Mazar-i-Sharif. Här på Camp Marmal börjar nu två veckor av överlämning till den nya styrkan som kommer ta över efter oss.

Företrädarna för de olika funktionerna har planerat ett program som gör att de nya snabbt ska komma in i rutiner och träffa viktiga samarbetspartners.

Redan efter en vecka lämnar vi sedan över ansvaret och därefter sitter vi i passagerarsätet som stöd fram till vi roterar hem. Om knappt två veckor ser vi fram emot att träffa våra anhöriga när vi är tillbaka i Sverige igen.

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

1 kommentar

  • Per Ljungnér 5 november 2019 22:46

    Jag gör som jag brukar och citerar Gert Fylking ”Äntligen”! Önskar FS 38 all lycka!

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *