Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Chefen Livgardet besökte oss

afghanistanstyrkan

Vi har haft besök av chefen Livgardet, överste Laura Swaan Wrede tillsammans med personal från Högkvarteret. Deras uppgift har varit att följa upp förbandet på plats.

Under de dagar de var på plats har de hunnit besöka de olika delarna av förbandet och skapat sig en uppfattning om våra dagliga uppgifter

– Som chef är jag stolt över Livgardets och övriga förbands personal som stödjer insatsen. En insats som ändrat karaktär och som fortsätter att förändras. Trots att vi är en liten kontingent här i Afghanistan så gör vi ett stort intryck , säger Laura Swaan Wrede

Under besöket genomfördes en finstämd minnesceremoni vid minnesplatsen på Camp Marmal. Det blev en stund för reflektion och att minnas våra stupade kamrater.

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *