Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Promotion på campen

afghanistanstyrkan

En uppskattad lunchföreställning i matsalen.

Ikväll drar vi igång med första konserten, under dagen har vi hjälpt våra fältartister att bygga scen och fixat med utrustning.

På programmet stod även promotion och reklam för de kommande spelningarna. Första aktiviteten skedde vid lunchtid när våra artister spelade i matsalen. Det var mycket uppskattat och ett bra tillfälle att visa upp delar av repertoaren för campens soldater.

Därefter gick resan vidare till Radio Andernach på campen, som är den tyska radiokanalen som sänder till samtliga tyska styrkor i världen. Det blev en kort intervju och ett smakprov på musik från fältartisterna.

Ikväll är det dags för den första av fyra konserter, denna kväll på vårt svenska NSE med inbjudna gäster.

/PAO FS 37

 

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *