Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Idag anlände fältartisterna

afghanistanstyrkan

Fältartisterna samlade för gruppfoto under rundvandringen på campen.

 

Så var dagen äntligen här, idag anlände Försvarets Fältartister till Camp Marmal!

Det kommer bli intensiva dagar för våra besökare med fyra konserter på fyra dagar. Inte bara de svenska soldaterna kommer få lyssna till skön musik utan även alla andra soldater på Camp Marmal.

Besöket startade med genomgång både när det gäller utveckling och läget i Afghanistan samt säkerhet i insatsområdet.

Imorgon blir första konserten på den svenska delen av campen, till konserten har vi bjudit in drygt 200 gäster. Många av de vi samarbetar med till vardags har fått inbjudningar och de kommande spelningarna har blivit riktiga ”snackisar” på campen.

Vi återkommer med bilder och mer information från samtliga konserter.

Fakta Försvarets Fältartister

Med sitt ursprung ur beredskapsåren har Försvarets Fältartister sedan 1953 varit en del av den svenska frivilligrörelsen med uppgift att stödja Försvarsmakten med personalvård i form av musik och artisteri. I fält. På kaserngårdar. I insatsområden.

Källa faltartisterna.se>

/PAO FS 37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 39.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *