Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

HOTO även i huvudstaden

afghanistanstyrkan

Under en dag besökte nuvarande och kommande CO SWECON de svenskar som verkar i anslutning till HKIA i Kabul. Det är sannolikt längesedan det var så många svenskar på plats vid ett och samma tillfälle vid HKIA. Tyvärr kunde inte de som verkar vid RSHQ medverka då de är grupperade i en annan del av staden.

Arbetet vid TAAC-Air som bland annat omfattat rådgivning, utbildning och stabsarbete har genomförts på ett alldeles utmärkt sätt, likaså det stöd Sverige har kunnat lämna med en individ som tillhört det danska NSE. Som förbandschef kan man inte annat än bli stolt över vilka dugliga soldater och officerare vi har i Försvarsmakten. De är professionella och levererar mer än vad man kan begära och de gör det dessutom med ett leende på läpparna. Man blir stolt ända in i själen.

Det kan konstaterats att HOTO (överlämnande av uppgifter till efterträdare) fungerar på ett alldeles utmärkt sätt även i huvudstaden. Snart är dock FS36 ett minne blott då nya krafter från FS37 inom kort tar över.

Lite extra roligt var att tre överstar som genomfört utbildning tillsammans vid Försvarshögskolan för ett antal år sedan fick möjlighet att genomföra en återträff, om än bara över en lunch.


Jonas
CO FS 36


 

 

 

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 39.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *