Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Tystnad är inte alltid dåligt

afghanistanstyrkan

Det är lite mer än 3 veckor sen senaste blogginlägget.
FS 36 har fortsatt att jobba enligt rutin och flera av oss har fått vara hemma på ledighet för att vila upp oss. Just nu är den sista ledighetsperioden av period 1 vilket menas att alla har fått vara hemma på ledighet och några är hemma i skrivande stund.
Bland annat har undertecknad varit hemma på ledighet därav tomheten på Afghanistanbloggen.

Under tiden så har resterande som varit kvar i insatsområdet fortsatt med sina dagliga sysselsättningar. Rådgivning, rapportskrivningar, färdighetsträning i skytte med mera. Senast igår bistod svenska NSE* det finska NSE:t genom att vara med och lasta av en C-17 från enheten HAW med last ifrån Finland.

HAW, Heavy Airlift Wing är en multinationell enhet stationerad i Papá i Ungern där bland annat Sverige har personal.
Läs mer om HAW på flygvapenbloggen.

 

*NSE, Nationella Stöd Enheten/National Support Element.

 

Adam
Public Affairs Officer

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 37.

1 kommentar

  • Catarina 8 februari 2019 11:41

    Denna blogg är guld värd!
    Skönt för Er alla att få vara lediga tillsammans med familjerna hemma i Sverige. Det är ni värda då ni gör ett fantastiskt jobb och behöver vila och ledighet.

    En mamma bland alla mammor

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *