Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

BRA JOBBAT!

afghanistanstyrkan

Generalmajor Leopoldo Quintas från amerikanska armén, DCOS OPS vid RSHQ (ställföreträdande stabschef på operativa delen av högkvarteret i Kabul), har varit på ett kort besök här uppe i norr för att bli uppdaterad i ett antal operativa frågor. Vid sitt besök passade han på att uppmärksamma några medarbetare vid TAAC-N för förtjänstfulla insatser i sitt arbete. Vår rådgivare Nedal förärades av generalmajoren med ett coin för sin djupa förståelse för, breda kunskap om och erfarenhet av det dagliga arbetet vid den enhet där han är rådgivare. I motiveringen lyfts det fram inte bara hur han ständigt delar med sig av sin kunskap, utan även hans initiativförmåga, moderna tänk och vilja att göra så mycket mer utöver vad som förväntas i hans befattning. I motiveringen framgår också att ”... Nedal is a true soldier in the best sense and serves as a role model for all members of ANA AT.”

 

Text: Camilla Ekenberg, PAO FS34

Generalmajor Quintas överlämnar coin till Nedal.
Foto: PAO TAAC-N

Foto: PAO TAAC-N

Foto: Camilla Ekenberg / Försvarsmakten

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 35.

2 kommentarer

  • Rebecka 17 april 2018 15:40

    Grattis Nenne!

  • Chefen FS 34 12 mars 2018 11:11

    Vi är stolta över dig och din insats.
    Bra jobbat.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *