Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

TILL MINNE

afghanistanstyrkan

För att hedra minnet av Jesper Lindblom, som idag för 12 år sedan miste livet under sin tjänstgöring i Afghanistan, har FS34 idag genomfört en minnesceremoni vid minnesplatsen på Camp Marmal. Det kalla vädret till trots var det en varm och finstämd ceremoni med fanvakt, tända ljus, kransnedläggning och tal av chefen FS34. Ceremonin avslutades med en tyst minut, och våra tankar går idag till Jespers anhöriga, kamrater och kollegor.

Camilla – PAO FS34

Foto: Försvarsmakten

Foto: Försvarsmakten

Foto: Försvarsmakten

Foto: Försvarsmakten

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *