Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Svenskt engagemang – framsteg och tålamod

afghanistanstyrkan

Det är snart dags för FS 33 att lämna Afghanistan. Men det innebär inte att utvecklingen i landet, och särskilt säkerhetsstrukturerna, kommer att minska. Den positiva utvecklingen har pågått under flera år och kommer att behöva fortsätta i en positiv riktning under flera år framöver. För att säkerställa en positiv framtid är det avgörande att vi liksom övriga internationella samfundet fortsätter med långsiktiga bidrag både inom säkerhetsstrukturerna och andra utvecklingsområden. I denna del är Försvarsmaktens bidrag ett både välkommet och viktigt bidrag som en pålitlig och långsiktig partner. I den länkade filmen beskriver den nyligen avgående ambassadören, Anders Sjöberg, läget i stort i Afghanistan och sin syn på framtida utmaningar och möjligheter.

https://www.youtube.com/watch?v=kFB1c9xHx0c

https://www.facebook.com/ResoluteSupport/videos/10155741138088454/

 

Jan Dunmurray

RS Spokesperson Kabul

 

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *