Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Nu är snart sommaren över även för oss

afghanistanstyrkan

Visst har vi haft det varmt här i sommar men det har varit en relativt kall sommar med afghanska mått mätt. Vi njuter nu troligen av de sista dagarna med sommarvärme här på Camp Marmal. I tisdags orkade kvicksilvret upp till dryga 30 grader och prognosen för de kommande dagarna visade att hösten var i antågande. Hur man valde att ta tillvara på denna varma dag skilde sig givetvis åt men de som kunde försökte i alla fall spendera en liten stund under solen. På kvällen blev vi varse väderomslaget när en sandstorm drog in över campen. När vi lämnade matsalen efter middagen var sikten endast ett fåtal meter. Dammet sved i ögonen och letade sig in precis överallt. Onsdagen innebar därefter en uppkommen städdag för många. Huruvida hösten har anlänt till Mazar-e Sharif eller ej lär visa sig.

Tisdag förmiddag

Tisdag förmiddag

 

 

Onsdagsmorgon Foto: Rebecka

Onsdagsmorgon Foto: Rebecka

Onsdagsmorgon Foto: Rebecka

Onsdagsmorgon Foto: Rebecka

 

 

Johan, OCC-R

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *