Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Uppföljning av FS33

afghanistanstyrkan

I veckan som varit så har FS33 haft besök av Armétaktiskchef brigadgeneral Stefan Andersson, Chef Lv6 överste Anders Svensson och delar ur armétaktiska staben. Syftet med besöket var att följa upp vår insats i Afghanistan.

Delegationen bjöds på erfarenhetsredovisningar, genomgångar, och ett par besökare var även ute på camp Shaheen och fick följa upp rådgivarnas vardag. Det gjordes uppföljningskontroller samt samverkan på respektive enhet.

Brigadgeneral Andersson överräckte sin sköld till kontingentschef överste Beck som ett bevis för FS33 som en uppskattad förbandsinsats.

Överste Svensson samlade all personal från Luftvärnsregementet och delgav information om hur det är hemma på förbandet och hur den närmaste framtiden ser ut. Detta var mycket uppskattat av de hemmahörande ur Luftvärnsregementet.

 

Under besöket så passades det även på att inviga vår fina ”bar” som Watchkeeper Johan byggt under sina passfria timmar. Mer om baren kommer att komma i ett separat inlägg.

 

FS33 Senior NCO och Chefen Lv6

 

Innan avresa till camp Shaheen

Rådgivare Tom

Rådgivare Martin

Rådgivare Peter och Fredrik

 

Överste Beck tar emot Brigadgeneral Andersson´s sköld

 

Rebecka

Public Affairs Officer FS33

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *