Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Lagtävlingar, teambuilding, vinnarskallar

afghanistanstyrkan

Chefens utmaning, det är en tävling som vi har haft på kontingenten. Mattias och Mikael skapade detta för att alla skulle komma igång med sin träning ordentligt men också för att tävlingar alltid är kul.

Chefens utmaning är uppbyggd på det sättet att vi tävlar i våra arbetsgrupper. Beroende på hur många vi var i respektive grupp behövde vi ta oss olika långt upp på poängskalan.

 

 

Ett bra initiativ från Mattias och Mikael!  Kontingenten svarade med att ta tävlingen på stort allvar, chefens utmaning blev direkt en tävling som alla ville vinna!

Vi har alla gjort vårt bästa, det kan vara lite pyssligt men också en prioriteringsfråga att få ihop tiden för ett ordentligt fyspass med tanke på att vissa arbetar jour eller har rådgivning under dagarna.

Nu undrar ni självklart hur det gick för oss och vilka som vann?

NSE gick in på en första plats tätt därefter kom OCCR och 209.  HQ kommer snart att passera mållinjen.

Till del kan nämnas att chefen tillät vissa handicap likt golfsystemet.

Det fanns även de som gjorde det lite tuffare för laget genom att diskvalificera egna för ”lätta” fyspass.

 

Trots allt värdiga vinnare i utmaningen och framförallt, kontingenten har kommit igång bra med träningen.

 

Foto: Försvarsmakten

 

 

Rebecka

Public Affairs Officer

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

1 kommentar

  • Mattias 5 augusti 2017 20:35

    -Äntligen, som Gert Fylking hade sagt!

    Nu finns den beryktade "hoppserven" dokumenterad. Att det sedan tog en halv mission var väl bara ett misstag... Snyggt jobbat Chefen!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *