Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

När katten är borta…

afghanistanstyrkan

Även chefen har gjort sig förtjänt av lite ledighet och när han väl tar ut denna så måste andra på kontingenten axla det tunga ansvaret att representera Försvarsmakten i diverse finrum.

Många, och ibland långa, formella möten varvas med en icke obetydlig mängd officiella tillställningar där vi svenskar förväntas närvara. Ett av de allra heligaste mötena är dock det svenska kontingentsmötet på fredagar. Tyvärr krockar detta tidsmässigt med den så omtalade brunchen på restaurang Oase på Camp Marmal.

Under chefens ledighet har Stefan tagit över ruljangsen och helt plötsligt var det heligaste av alla möten inte lika heligt längre. Idag blev det nämligen brunch istället för kontingentsmöte. Om detta är ett trendbrott eller bara en trevlig engångsföreteelse lär visa sig för snart är husse tillbaka.

/Johan, OCC-R

Foto: Försvarsmakten

 

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *