Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Besök från Kabul

afghanistanstyrkan

I juni hade vi besök ifrån överste Claes som har sin placering i Kabul vid det afghanska flygvapnets bas. Där tjänstgör han som rådgivare vid TAAC-Air.

Då han hade tjänsteärenden i Mazar så passade han på att träffa sitt förband FS33. Det var ett uppskattat besök för oss på FS33 som fick möjlighet att träffa och lära känna Claes som vi tidigare bara har haft telefonkontakt med.

Claes fick en kort genomgång av FS33 och verksamheten på NSE. Vi bjöd även på en rundtur på camp Marmal därefter var det samtal med chefen FS33 innan det var dags för Claes att bege sig tillbaka till Kabul igen.

 

Foto: Försvarsmakten

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *