Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Midsommarafton

afghanistanstyrkan

Midsommarafton

Tror det inte har gått någon förbi att det var midsommarafton i fredags. Även här på camp Marmal så har vi firat midsommar på vårt eget sätt. Midsommarstång, kransar, klassiska maten som vi fick fraktat från Sverige, svenska flaggor, lite lekar och även en och annan skönsång. Man tager det man haver sägs det och det gjorde vi. Och det blev fantastiskt bra! Det fina med FS33 är att alla alltid vill hjälpa till, detta gör arbetet så mycket enklare och bättre.

 

På kvällen ringde chefen Lv6 upp oss och önskade oss alla en glad midsommar. Uppkopplad via ett sambandsmedel (CO`s dator) kopplad till tv så fick vi även bild. Att se regnet hänga i luften hemma i Sverige fick oss att dra lite på smilbanden då vi hade 46 grader i fredags.

 

Så bättre kunde det inte bli en fredagskväll i juni.

 

Det sägs att en bild säger mer än 1´000 ord så här kommer 26´000 ord i bilder.

 

 

Rebecka

Public Affairs Officer

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

2 kommentarer

 • Sofie 28 juni 2017 02:24

  Finaste midsommarstången jag sett på länge! Ni ser ut att ha det rätt kul trots allt. Håller med Carolina. Roligt att få vinka lite till er alla i fredags!

  Ta hand om er och varandra

 • Carolina 25 juni 2017 17:51

  Jag fick också den stora äran och faktiskt se er på bild. Via Mattias facetime fick jag vinka till er. Skön känsla att se er alla! Och tack Johan för hälsningen!! Till vår glädje hemma i Svea rike så skiner faktiskt solen så här på annandag midsommar!
  Ta hand om varandra!
  //Carolina

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *