Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ett stort besök

afghanistanstyrkan

Under förra veckan hade vi ett stort besök här på Camp Marmal. I delegationen ingick bland annat Armétaktisk Chef, brigadgeneral Stefan Andersson, delar ut armétaktiska staben, Chefen Livgardet öv Christer Tistam samt delar ur FS33-34. Veckan präglades av rundturer på Camp Marmal, Camp Pamir och Camp Shaheen, erfarenhetsredovisningar, genomgångar, uppföljningskontroller, samverkan, möten, telefonsamtal, pappersexercis, handhållningar, te samt en och annan matbit.

Brigadgeneral Andersson passade även på att delge följande omdöme: – ”FS32 är ett förband som fungerar väl. Det präglas av en tre-HET, ödmjukhet, försiktighet och nyfikenhet. Ni är kunniga, drivnande och det råder god ordning och reda. Sammantaget är intrycket professionalism och god anda.”

Här följer ett bildkollage från besöksveckan:

 

C FS32 Öv Håkan Adén mottar plakett från Armétaktisk chef bgen Stefan Andersson

FS32 samt besökare

 

FS32 genom
Amanda Berggren
Public Affairs Officer

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *