Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Svensk militärpolis inspekterar afghanska fängelser

afghanistanstyrkan

mp

Svensk militärpolis ingår i en grupp som kallas CDeFACT (Combined Detention Facility Assessment Certification Team) och som har till uppgift att besöka fängelser i Afghanistan och säkerställa att de uppfyller kraven.

Övergrepp och tortyr förekommer fortfarande i afghanska fängelser. Därför genomför svensk militärpolis regelbundet inspektioner av häkten i ett försök att förbättra situationen för fångar. Läs hela artikeln på forsvarsmakten.se.

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 35.

1 kommentar

  • Håkan 14 maj 2013 11:30

    Världsmästare i stirrning!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *