Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Servicefunktion som hjälper och bidrar om än i det lilla

afghanistanstyrkan

Bemanningen i Stexet under FS23 är chefen, Gustaf Nilsson och assistenten, Emily Miriam Forstén Öberg.  Vi är en servicefunktion som till och bidrar om än i det lilla till förbandets lösande av sin uppgift. Till exempel så har vi producerat förbandets alla ISAF-id, vi har lämnat ut refillkort telefoner och agerat reprocentral. Vi har ansvarat för att diarieföra handlingar som inkommer eller upprättas av förbandet och så vidare…

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *