Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Nationaldagsfirande på Camp Marmal

afghanistanstyrkan

 

Den sjätte juni. Inte fullt lika intensivt firad som 17:e maj i Norge. Men när man långt borta från Sverige blir man överlag lite mer varse om vilket bra land vi lever i. Speciellt när man befinner sig här i Afghanistan. Nationaldagen firades på Camp Marmal, Camp Northern Lights och på andra håll här nere.

På Marmal bjöd NSE-chefen Roger (vår centrala underhålls- och godsenhet) in både svenskar och annan nordisk personal på fördrink (alkoholfri cider), grillbuffé och en mycket god efterrätt bestående av en citronfromage toppad med något som liknande 80-talsklassikern Gino, vit chocklad och björnbär. Församlingen lät sig väl smaka.

Naturligtvis utbringades ett fyrfalligt leverne för Sverige och konungen efter att nationalsången sjungits.

PAO Richard Kjaergaard

 

 

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *