Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Fredagkväll i Sverige

afghanistanstyrkan

Idag på morgonen blev en av våra soldater i Afghanistan svårt skadad av en vägbomb väster om MeS. Jag vill uttrycka min stora respekt för vår kamrat och hoppas innerligt att det allt går bra. Det är helt självklart att det ikväll upplevs mycket närmare mellan Afghanistan och Sverige.

Anders Silwer

Insatschef

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

5 kommentarer

 • Ann-Britt 25 mars 2012 13:48

  Håller också med föregående inlägg. Vi tänker på er hela tiden och. Det smärtar oerhört händelsen som skett nu. Hoppas det blir bra. Vi har duktiga specialister som kommer att göra allt. Ta hand om er!!

 • carina 24 mars 2012 20:54

  Jag instämmer med föregående inlägg. Nästa vecka har jag både som och mkan i området.

 • Maria 24 mars 2012 16:47

  Vi lever i en elak värld där hjältar ibland far illa ... Som anhörig är det inte bara ens närstående man vill ska klara sig utan skråmor, självklart tänker man på er alla och hoppas att alla ska återvända välbehållna. Man vill ju att era minnen och erfarenheter av detta fina arbete ni utför ska fyllas av sånt ni beskrev i inlägget om grabben Fredrik och Christoffer återbesökte, inte av sånt som detta. Det smärtar i mig för den skadade och dennes anhöriga, och det smärtar för alla våra soldater som också upplever olyckan på plats. Inget man vill någon ska behöva bära på. Var starka! Ni är grymma och beundransvärda. Var starka. Mycket värme och stöd här hemifrån.

 • Maria 24 mars 2012 12:36

  <3

 • Fredrik 24 mars 2012 12:12

  Mina tankar går till den sårade och hans anhöriga!
  Ni gör ett kanonjobb o ska ha all heder!
  Mvh
  Fredrik Hultgren

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *