Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Fint besök på CNL

afghanistanstyrkan

I ett stort moln av damm landade på onsdagen två Black Hawk-helikoptrar på CNLs helikopterplatta. Det var generallöjtnant James L. Terry, tillträdande befälhavare för Isaf Joint Command i Kabul, som besökte det svensk-finska PRT i Mazar-e Sharif i sällskap med brigadgeneral Eric Wendt, ställföreträdande chef för Regional Command North. Överste Anders Löfberg höll en kort genomgång om svenskarnas arbete och de framsteg som gjorts i bland annat transitionsprocessen.

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *