Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Skuggad afghansk måne

afghanistanstyrkan

Den mörka afghanska kvällshimlen var en perfekt skådeplats för gårdagens månförmörkelse. Klockan 18.36 hamnade månen i helskugga och många soldater var ute med kameran för att försöka få en bild av den täckta månen.

Hemma i Sverige var det inte lika lätt att följa skuggan.Den totala månförmörkelsen inträffade 15.06 svensk tid och det fanns möjligen en chans för skåningarna att se en röd måne hänga över horisonten i nordost.

Vi publicerar en bild tagen av Maria Åslund.

 Karin Eriksson/PAO FS 22

 

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *