Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Vädrets oberäkneliga makter…

afghanistanstyrkan

 

Man måste vara beredd på allt i Afghanistan – helgens ljumma lagomväder varade inte länge.  I går eftermiddag drog en sandstorm in över Camp Northern Lights, men den var inte så illa att skyfflarna åkte fram. Tur är väl det, eftersom arbetet hade varit förgäves – i morse låg ett vitt täcke av på sina håll flera decimeter djup snö över campen. 

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

1 kommentar

  • Zarah 10 november 2011 22:25

    Det har varit otroligt intressant att följa er på bloggen, jag undrar om bloggen kommer att tas över av FS22 bara sådär så fort den stora rotationen sker eller finns det en chans att få höra lite tankar och funderingar som finns hos dem som ska åka?

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *