Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ytterligare strid i Afghanistan

afghanistanstyrkan

Samma svenska enhet som tidigare i dag och under gårdagen hamnade i strid hamnade även under tisdagseftermiddagen i ännu en strid tillsammans med sina kollegor från afghanska armén. Inga svenska soldater skadades i striden och det var den tredje striden för samma grupp soldater sedan i går.

Läs mer på Försvarsmaktens hemsida.

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 34.

1 kommentar

  • Ana 21 juni 2011 21:19

    Hoppas att alla i gruppen känner styrka och stöd från oss hemifrån. Förstår att detta är vad ni är inställda på att uppleva därnere, vi här hemma är inte alltid lika väl förberedda så dessa nyheter gör oss oroliga. Hör av er till era nära och kära så att vi kan fortsätta att stötta Er därborta i hettan och sandstormarna.
    Styrka till alla!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *