Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Anhörigchatt åter öppen

afghanistanstyrkan

Invidzonens anhörigchatt finns åter tillgänglig                                                                          på deras hemsida. Invidzonen är en ideell riksorganisation för anhöriga till personal i utlandstjänst och du kommer till deras hemsida genom att klicka här.

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 39.

9 kommentarer

 • ingemar brage 16 maj 2011 14:21

  Ja nu är våra kvinnor och män på väg ner
  tänker på er alla
  mvh ingemar

 • Christina Granberg 19 maj 2011 20:59

  Någon som hört något när de kom fram och hur de har det? Läste i tidningen om oroligheter i norra Afghanistan. Hoppas att ni alla därnere har det så bra ni kan!
  hälsningar christina

  • Carina Christina Granberg 25 maj 2011 16:37

   Undrar samma sak, har inte hört något från min pojke som åkte ner förra måndagen, klart det skulle vara skönt att höra rösten och veta att de kommit fram ordentligt. Har du hört något nu?

   • ElisabetArvidsson Carina 28 maj 2011 13:14

    Min son har ringde mej och meddelade att de var framme vid första anhalten. Och i torsdags (26/5) fick jag ett sms (vi har skaffat oregistrerade telefoner)-- De verkar må bra och "staden är mysig".

   • Anna Lind Carina 29 maj 2011 08:45

    hej elisabeth! Vi har också skaffat såna, men de funkade inte. Däremot ringde staffan i fredags kväll från Welfare telefonen.
    Har nån hört nåt idag? Oroligheter i guvernörspalatset...

 • Yvonne Hultgren Fendell 22 maj 2011 10:39

  Många tankar som far genom huvudet när man skickar det bästa man har till oroligheterna i Afghanistan Är stolt men orolig . Nu är ni på plats efter allt strul med planet skönt.Har stor respekt för uppdraget och er arbetsinsats Många tankar och kramar till er allihopa.

 • Andreas 5 juni 2011 21:47

  Nu har det gått 3 veckor och jag har fortfarande inte hört av min pappa.
  Är det någon som vet hur ofta dom kan använda en telefon eller en dator för att kontakta sina anhöriga?

 • Linda Ruud 6 juni 2011 14:14

  Hej!
  ´Min sambo roterade ner 30/5. Han har ringt mig varje dag, korta samtal från satelit telefonen de har på campen. Han har även lyckats logga in på fb en sväng. Jag tror dock att det är så att jag har haft lite tur Andreas, min sambo berättade att det ofta är kö till telefonerna. Dessutom har han precis kommit ner och har kanske lite lugnare. Det finns ju även en annan camp där det inte finns telefon och internet, dit skulle min sambo och hans grupp tror jag denna vecka så jag kommer antagligen inte höra nåt på ett tag. Jag har förstått det som att det är rätt lugnt där nere just nu och väldigt väldigt varmt. De har trots det haft rätt mycket att göra tydligen.
  Ha det gott.

 • eva-lena 15 juli 2011 07:47

  Tack för sommarkortet, det var en trevlig överaskning som kom. /e-l

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *