Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Anhörigchatt åter öppen

afghanistanstyrkan

Invidzonens anhörigchatt finns åter tillgänglig                                                                          på deras hemsida. Invidzonen är en ideell riksorganisation för anhöriga till personal i utlandstjänst och du kommer till deras hemsida genom att klicka här.

Officiell blogg

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 38.

9 kommentarer

 • eva-lena 15 juli 2011 09:47

  Tack för sommarkortet, det var en trevlig överaskning som kom. /e-l

 • Linda Ruud 6 juni 2011 16:14

  Hej!
  ´Min sambo roterade ner 30/5. Han har ringt mig varje dag, korta samtal från satelit telefonen de har på campen. Han har även lyckats logga in på fb en sväng. Jag tror dock att det är så att jag har haft lite tur Andreas, min sambo berättade att det ofta är kö till telefonerna. Dessutom har han precis kommit ner och har kanske lite lugnare. Det finns ju även en annan camp där det inte finns telefon och internet, dit skulle min sambo och hans grupp tror jag denna vecka så jag kommer antagligen inte höra nåt på ett tag. Jag har förstått det som att det är rätt lugnt där nere just nu och väldigt väldigt varmt. De har trots det haft rätt mycket att göra tydligen.
  Ha det gott.

 • Andreas 5 juni 2011 23:47

  Nu har det gått 3 veckor och jag har fortfarande inte hört av min pappa.
  Är det någon som vet hur ofta dom kan använda en telefon eller en dator för att kontakta sina anhöriga?

 • Anna Lind 29 maj 2011 10:45

  hej elisabeth! Vi har också skaffat såna, men de funkade inte. Däremot ringde staffan i fredags kväll från Welfare telefonen.
  Har nån hört nåt idag? Oroligheter i guvernörspalatset...

 • ElisabetArvidsson 28 maj 2011 15:14

  Min son har ringde mej och meddelade att de var framme vid första anhalten. Och i torsdags (26/5) fick jag ett sms (vi har skaffat oregistrerade telefoner)-- De verkar må bra och "staden är mysig".

 • Carina 25 maj 2011 18:37

  Undrar samma sak, har inte hört något från min pojke som åkte ner förra måndagen, klart det skulle vara skönt att höra rösten och veta att de kommit fram ordentligt. Har du hört något nu?

 • Yvonne Hultgren Fendell 22 maj 2011 12:39

  Många tankar som far genom huvudet när man skickar det bästa man har till oroligheterna i Afghanistan Är stolt men orolig . Nu är ni på plats efter allt strul med planet skönt.Har stor respekt för uppdraget och er arbetsinsats Många tankar och kramar till er allihopa.

 • Christina Granberg 19 maj 2011 22:59

  Någon som hört något när de kom fram och hur de har det? Läste i tidningen om oroligheter i norra Afghanistan. Hoppas att ni alla därnere har det så bra ni kan!
  hälsningar christina

 • ingemar brage 16 maj 2011 16:21

  Ja nu är våra kvinnor och män på väg ner
  tänker på er alla
  mvh ingemar

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *