Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Anhöriggrupp på Facebook

afghanistanstyrkan

Nu finns en Facebook-grupp för anhöriga till personal på FS21. Gruppen heter ”Hemmahjältar FS21” och är sluten vilket innebär att du måste skicka en förfrågan om att få vara med i gruppen. Gå med i ”Hemmahjältar FS21” nu!

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

9 kommentarer

 • Anna 2 maj 2011 17:21

  Bra med sidan men glöm ej säkerhetstänket...

 • CLL 3 maj 2011 17:35

  Går det inte att ändra inställningar så att vilka som är medlemmar inte syns förrän man har gått med i gruppen? Med tanke på säkerheten känns det ju inte bra att vem som helst kan se vilka som är med.

 • Jessica 3 maj 2011 19:36

  Vill dock påpeka att det finns en grupp som heter FS21 Anhörig, denna grupp är öppen för alla, inte bara anhöriga utan även våra soldater som är iväg, se det som en grupp där alla kan skriva häslningar och lära känna varandra

 • Jenny 16 maj 2011 21:57

  Jag kan inte hitta "hemmahjältar fs21" på facebook. Hur och vart söker jag?!

  Tacksam för hjälp.

  //JE

 • Henrik 17 maj 2011 11:53

  Jag hamnar på startsidan när jag klickar på länken och hittar heller ej gruppen när jag söker efter den. hur gör man för att skicka en förfrågan?

 • En mamma 18 maj 2011 09:16

  Hittade FS21 Anhörig på Facebook, men hur går man med i en sluten grupp ?

 • Yvonne Hultgren Fendell 22 maj 2011 10:31

  Hur kommer man in på facebook sidan jag får det inte att fungera?

 • Märit Blomkvist 24 maj 2011 12:26

  Jag får väl ändra inställningarna tills fler har gått med. Ville som sagt inte att vem som helst ska kunna se vad vi skriver i den. Om ni fortfarande inte kommer in sök på Märit Blomkvist så kan jag lägga till er.

 • Linda Ruud 6 juni 2011 14:01

  Hej!
  Har hittat er på fb och skickat både förfrågan och ett meddelande till dig Märit (hoppas att det var dig jag hittade i alla fall).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *