Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Kommentar och svar

11lingonveckorigront

Jag har gjort upptäckten att de som kommenterar bloggen inte får något meddelande när jag svarat. Mitt svar hamnar enbart som en kommentar till samma inlägg som någon av er kommenterade. Otroligt opraktiskt. Jag som försöker svara på i stort sätt alla kommentarer ni skriver. Så om ni kommenterat, försök minnas vilket inlägg det var till (hur man nu i hela friden ska komma ihåg det), så har jag förmodligen svarat!

Ska leta efter någon inställning som gör att kommunikationen i kommentarsfältet fungerar bättre. Det är ju kommentarerna och att skriva svar som är absolut roligast med hela bloggen.

Allt gott!

Personlig blogg

Följ en icke-stereotyp genom GU:S backar, snår och fantastiska utbildning. Mitt mål med denna blogg är att vidga vyerna för vem som kan genomföra GU, så att ännu fler vill vara med och försvara vår rätt att leva som vi själva vill.

2 kommentarer

  • Alexandra 30 januari 2018 16:52

    Hej! Har inte kommenterat så mycket, ställde en fråga en gång, men går in och läser ofta! Har du slutat skriva? Hoppas allt är bra med dig!

  • Lars Håkansson 29 januari 2018 20:16

    Saknar dina blogginlägg!! Vad händer?

    /Lars

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *