Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Chefens utbildningskontroll

11lingonveckorigront

Rekrytradion sände för en gångs skull sanningsenlig information. 07.30 i måndags stos vi uppställda i korridoren och fick informationen att schemat för vecka var struket, ”chefens utbildningskontroll” väntade. Vi fick sedan en varsin packlista som skulle följas med precision, varken mer eller mindre fick packas. Jag fick starka Övning OPTIS-känslor och var en period säker på att jag var magsjuk. Hela magen vände på sig i nervositet. 09.30 stod vi uppställda utanför kasen redo för avmarsch. En rejäl utmaning stod framför oss, som förhoppningsvis (om rekrytradion skulle stämma ännu en gång) skulle sluta i tilldelad basker.

Uppdateringen på bloggen har på grund utav detta fått lida. Vaknade igår och hade vaga minnen av att jag publicerade ett inlägg kvällen innan. Gått in och läst inlägget nu i efterhand, och måste säga att det är ganska oklart vad min poäng var. Skickade dessutom en film till min familj när jag talar om att jag skulle blogga, mina ögon är knappt öppna och hela ansiktet skapligt svullet. Något jag inte heller har minne av. Så kan det gå efter mängder med marsch men mycket lite sömn.

Har nu sovit 10 timmar med fötterna i högläge, samt ätit pizza, marabou och chips. Mår betydligt mycket bättre och är redo för att skriva av mig några nya blogginlägg, förhoppningsvis med rimlig poäng.

Vi hörs!

Personlig blogg

Följ en icke-stereotyp genom GU:S backar, snår och fantastiska utbildning. Mitt mål med denna blogg är att vidga vyerna för vem som kan genomföra GU, så att ännu fler vill vara med och försvara vår rätt att leva som vi själva vill.

1 kommentar

  • Magnus N 2 december 2017 14:33

    Härlig läsning, jag ser fram emot kommande inlägg. Jag tolkar det som att baskerprovet var en skön och lärorik upplevelse.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *