Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Bildbevis

11lingonveckorigront

Äntligen har jag lyckats få tag på lite bilder. En salig blandning med både det ena och det andra. Skönt med omväxling från all text.

Jag och kamrat grupperar i vårt värn.

En av de bättre stunderna från Övning OPTIS. Runt en eld sov vi i fömiddagens solsken. En av de mycket få stunder det inte regnade under våra 6 fältdygn.

På denna bild är klockan 01 och vi försöker bygga en utfartspost. Vi har inte tillåtelse att använda ljus och hade inte sett platsen i dagsljus. På linje gick vi genom skogen för att hitta lämpliga stenar, och kröp på alla fyra för att leta mossa lämplig som camouflage.

Efter att ha legat i ett värn i 6 h.

Mindre bra skärpa men förstå vad mysigt vi kan har det. Här förlaggda i en lada.

Förmåga att hantera brandsläckare och släcka kamrat är A och O i Försvarsmakten.

 

Att lägga pussel samt lista ut gåta i gaskammare är en svårighet. Men det är ingenting i jämförelse med att sedan lyckas skriva ned svaret på pappret iförd de dublla handskarna var av ena helt enorma i gummi.

Förhoppningsvis kommer det ännu mer bilder framöver!

 

Allt gott!

Personlig blogg

Följ en icke-stereotyp genom GU:S backar, snår och fantastiska utbildning. Mitt mål med denna blogg är att vidga vyerna för vem som kan genomföra GU, så att ännu fler vill vara med och försvara vår rätt att leva som vi själva vill.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *