Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Hur är det då?

11lingonveckorigront

Minns att jag ställde denna fråga till mig själv i ett inlägg för många veckor sedan. Nu är det bara 2 veckor kvar innan GMU är klart och jag tänkte att det var dags att ställa sig frågan igen. Hur är det då?

Jag trivs bra på Livgardet. Maten är ännu god, kamraterna härliga och uppgifterna roliga.

Det är fortfarande utmanande ibland, men vad som är utmanande har förändrats. I början upplevde jag att det mest utmanande var att genomföra uppgifterna. Nu är det utmanade ofta förflyttat från själva uppgiften till samarbetet. Nu vet vi hur vi ska sätta upp tältet, så utmaningen ligger istället i att göra det effektivt med en god kommunikation. Att lära sig att sätta upp tältet är lättare än att skapa en fungerande kommunikation. Men det är och andra sidan betydligt mycket mer lärorikt och viktigt.

Personlig blogg

Följ en icke-stereotyp genom GU:S backar, snår och fantastiska utbildning. Mitt mål med denna blogg är att vidga vyerna för vem som kan genomföra GU, så att ännu fler vill vara med och försvara vår rätt att leva som vi själva vill.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *