Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Redo

11lingonveckorigront

Som sagt närmar sig AGU och här ser ni ett urplock av mina och min kompis förberedelser. Min kompis har varit fantastiskt ambitiös och laddat upp med kråkris och näver (i tygpåsarna). Jag har mer satsat på våtservetter och näsdukar. Plastpåsarna till höger i bild är mina favoriter. I sådana förvarar jag allt. Tamponger, tändstickor, toalettpapper, ja allt som är bättre torrt än blött. Vi är medvetna om att vi förmodligen inte kommer få behålla ens hälften av allt vi laddat upp med, men känns ändå bra mentalt att förbereda sig.

Personlig blogg

Följ en icke-stereotyp genom GU:S backar, snår och fantastiska utbildning. Mitt mål med denna blogg är att vidga vyerna för vem som kan genomföra GU, så att ännu fler vill vara med och försvara vår rätt att leva som vi själva vill.

2 kommentarer

  • 11lingonveckorigront 11 oktober 2017 21:42

    Hej! Bra fråga, jag undrade detsamma. Använder man tampong eller binda förvarar jag dem i hundbajspåsar tills att det finns tillgång till annan soptunna. Om jag använder menskopp sköljer jag ur den eller använder intimservetrer för att hålla den fräsch.
    Hoppas du fick lite klarhet!
    //11lingonveckorigrönt

  • Diyar 5 oktober 2017 12:32

    Hur har man mens i skogen? Vart gör man av med sina blodiga tamponger?

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *