Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Vintersol

101grader

Idag är nog första dagen som jag går hem från jobbet och är på riktigt bra humör. Hela dagen har flytit på och ingenting har kännts jobbigt. Sen vi började här uppe har dagarna varit mer eller mindre ångestfyllda så det känns så underbart att få komma hem och ha den känslan som jag hade idag. Jag vet inte varför men allt i jobbet har varit konstigt sen vi kom tillbaka. Gnistan är borta och vad än vi sätts på att göra har varit med tunga steg som man tagit sig an uppgiften.

Lastbil är det jag rattar nu för fullt. Ja det är ju vad det är men blir nog bra att få köra lite. Det är alltid kul och skönt att känna igen mycket från andra fordonsutbildningar. Man kan köra lite go with the flow och det är en skön känsla just nu.

 

Fick i brevlådan hem att det är återträff FS23 i april och det ska bli så galet roligt! Längtar!

 

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

2 kommentarer

  • Vintersol | UmeNytt.se - Nyheter Umeå Sverige - Nyhetsportal 26 augusti 2013 00:46

    [...] 101 grader sydöst — Tag värvning: Försvarsmakten Rekrytering [...]

  • Dejan Petrovic 22 mars 2013 22:43

    Hej!
    Bra att du kommit igen på alla plan. Snart skriver du väl att du saknar Affe och sedan............ att du vill tillbaka på en till mission.
    Dejan P

delta i diskussionen ↓