Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Långa vägen till Monitor

101grader

Idag var vägen till Monitor lång, så sjukt mycket längre än vanligt. Däremot så var det något att göra iaf. Det är så sjukt lite att göra just nu. Jag klättrar på väggarna. Och mindre blir det då våran kvartermästare/plutonschef är tillbaka nu. När han varit på leave så har jag fått ta extrauppgifter men som sagt det blir ju slut med. Åh jag farar för långa dagar nu.... Har så himla svårt att bara chilla och som inte göra någonting. Men men fokusen blir på träna.

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

2 kommentarer

  • 101grader 2 augusti 2012 20:49

    Tack Kalle tur att jag alltid kan lita på er=)

  • Karl 2 augusti 2012 20:15

    Du kan få jobba extra hos oss! ;-)

delta i diskussionen ↓