Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Hoppat på rälsen

101grader

Hoppat på rälsen och följer bara med. Tänker inte, eller fast det gör jag hela tiden, men på vad är en bra fråga. Ena sekunden upp för att andra känna efter  och känna sig trött. Gå och vila blir det inget av. Träna och hoppas på att det  inte känns segt. Var ute och gick imorse körde ett gympass och nu blir det insanity. Kommer nog bli en trött träningsvecka, vilket  jag verkligen hoppas på att jag har fel, men vi ska sitta postpass nu 2 nätter och har lite körningar dagtid.  Kan kanske bli att jag går förbi px:et och köper några monster! Känner på mig att det kommer behövas.

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

1 kommentar

  • Åkerblom 17 juli 2012 01:23

    Du är så duktig!!

delta i diskussionen ↓