Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Hemma men så långt borta

101grader

Jag har fått mer än ett varmt välkomnande nu när jag kommit hem, min familj och vänner är underbara. Har varit hemma i 3 dagar och har däremot redan börjat ”undvika” människor. Att berätta om och om igen hur det är och hur allt känns har börjat bli, inte jobbigt men svårt. Det blir svårare och svårare på något konstigt sätt. Det låter klagoaktigt kanske och det är inte så jag menar, men det är svårt bara. Har spenderat hela dagen med Jeanette, en mycket betydelsefull dag. Fick däremot en konstig känsla, jag är hemma men ändå så långt borta.

Igår var Elin här och jag fick en välkommenhemros!

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

2 kommentarer

  • 101grader 19 juni 2012 00:00

    Finaste syster!

  • Syster 18 juni 2012 06:20

    "Hemma men ändå så långt borta" Fast du finns alltid med mig i mitt hjärta.

delta i diskussionen ↓