Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Grönt är skönt

101grader

En helt underbar dag. När jag lämnade Umeå för 3 veckor sedan var det fortfarande vår men nu är det verkligen sommar. Det är grönt och massa färger överallt. Och som jag skrev igår det är så frisk luft. Fort vad man glömmer hur friskt och gott något verkligen kan lukta. Svetten har inte runnit gärnet, behövde inte skriva flapsheet då jag lämnade lägenheten och kan gå ute utan att behöva se mig om eller söka efter något, vad snabbt man kan glömma vad man tar vissa saker förgivet.

 

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

4 kommentarer

 • 101grader 15 juni 2012 00:48

  Åh ja det kallar jag verkligen bra nyheter!!
  Tack Sofia!

 • Sofia M 14 juni 2012 09:41

  Välkommen hem!!

 • Suzanne 14 juni 2012 06:12

  Passa på att njuta av de goda lukterna! Vi har i alla fall en glad nyhet när du kommer tillbaka, att de kommer att flytta på den stinkande sopbilen inne på campen.

 • Suzanne 14 juni 2012 06:11

  Passa på att njuta av de goda lukterna! Vi har i alla fall en glad nyhet när du kommer tillbaka, att de kommer att flytta på den stinkande sopbilen inne på campen ;-))

delta i diskussionen ↓