Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Samma gamla måndag

101grader

Då var det måndag igen, taxiresa följt av flygresa, lunch på 7-eleven och sen bussresa till Gardet. När vi kom idag hade vi däremot ingen aning om vad vi skulle göra så det blev leta men till slut hittade vi Fredriksson som visste lite mer än oss. Vi har en vad jag hoppas och tror kommer vara en väldigt rolig vecka och utbildning. Har hört bra saker om den så hoppas. Hoppas ännu mer på att vi får hämta ut vår ökenuniform också. När jag har den i skåpet kommer det kännas. Vissa av dom vi haft utbildning med under vintern roterar snart ner. Vi träffade dom idag när dom var i full rulle med att packa och fixa det sista. Som jag skrev igår, nu är vi inne på sista rycket!!

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓