Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

25års fest

101grader

Planeringen har pågått sen i början av året. Mycket fram och tillbaka och planering på avstånd då vi knappt varit hemma ioch med Lisas och Kristers bröllop men resultatet kom igår och det blev bättre än det bästa! Det var så galet trevligt, mysigt och roligt att jag kunde verkligen inte önskat mig mer. Sanna, Eva, Danne och Olle åkte från stockholm för att kunna vara med igår och bara det betyder ju så otroligt mycket. Alla som kom gjorde verkligen kvällen till den bästa på länge och en kväll jag sent kommer glömma. Känns verkligen så otroligt bra att ha så många som bryr sig och finns där för en. Tack igen alla!!

Sista natten hemma nu, imorgon är ledigheten slut och nu är det sista rycket, sista veckorna innan vi roterar. övning och sen remi. Vart tog månaderna vägen? Det känns som det nyss var 4 månader kvar. Det kommer gå fort nu sista veckorna känns det som.

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓