Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Efter regn

101grader

Efter regn kommer sol och äntligen lyser solen igen. Det har varit jättetråkigt väder sista dagarna. Sundsvall var helt kanon. I onsdags blev det en snabbis till Ikea innan det vände hem igen. Nu är det full fart för fix inför fest imorgon. Ska bli riktikt roligt att träffa alla som man tyvär inte kommer hinna träffa mycket framöver nu. Vissa kanske blir sista gången innan vi far. Är väldigt glad att så många kan komma. Försöker träna bort tanken på att nu är det bara helgen kvar innan vi ska tillbaka till Gardet. Det har börjat krya in på en att nu är det inte länge kvar innan vi åker.

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓