Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Koppla av och bort!

101grader

Att det ska vara så svårt att koppla bort, koppla av och våga ta det lugnt hemma. Massa måsten, personer man ska träffa och saker att göra. Det kanske bara är jag som har svårt att slappna av hemma, vilket är ibland jobbigt, men gud vad skönt att bara kunna göra ingenting. Inte titta på klockan, inte känna pressen eller göra saker bara för att vi har tid utan bara göra saker som vi vill göra just nu. Idag har det varit lite dåligt väder men vi trotsade och gick ut och gick sen har hela eftermiddagen spenderats på hotellets spa. Nu är det soft i soffan i våra fina badrockar och ja när vi orkar ska vi gå och äta. Jag vet inte men kan tro att fler känner som jag. Det är många måsten hemma nu innan vi åker, våga ta det lugnt, något jag ska försöka med hemma nu sista tiden. Inte bra att stresse över mer saker än vad som behövs.

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓