Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Då var det slut på veckan!

101grader

Igår var det kick off för bloggen och den startade som sagt med bravur. Här är länken till Svt:s inslag:

http://svt.se/2.126179/nordnytt

Äntligen fredag och jag ska faktiskt erkänna att jag egentligen tog helg igår redan. Mycket skönt! Efter 3 veckor nu i Boden så återvänder vi till gardet på måndag, känns bra faktiskt trots att husen är gråare än grått.

Veckorna här har ändå gått fort. Vi har tagit examen i 2 nya system vilket gjorde Danne så glad att han tog segerkastet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jag ska verkligen inte klaga på dessa veckor i boden heller. Jag har haft vårkänslor senaste veckan och jag kan lova det händer INTE i Boden i Februari. Förra året den här tiden låg det på runt 20-25minus och  det kändes som en evighet till våren. Nä jag njuter av vårkänslorna! Dessutom så har dessa veckor gjort det möjligt att träffa Lisa och Krister som har varit otroligt trevligt.

 

Som sagt nu är det hej då Boden och all skog och dessutom slut på veckan, nu börjar favoritdagarna med massa mys!

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓