Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Kick off!

101grader

Med putsade skor och utrustningen iordning gick vi ut och mötte media inför pressträffen. 4 intervjuer varav tv och tidningar från norrbotten kom till regementet idag.

Torbjörn

Chefen för FS23 Torbjörn ledde huvudtalet och sen fick vi soldater bli intervjuade. Otroligt roligt och att få berätta om och om igen varför man vill åka, vad tycker mamma och hur förbereder vi oss, jag blir bara ännu mer peppad och just nu är det äntligen bara 3 månader kvar!

 

 

 

Viktor glad

Att få kicka igång bloggen känns hur bra som helst och det kunde inte blivit en bättre dag än idag att få göra det på! Svt och mil.se kommer länka till min blogg och ja de är bara med ett leende på läpparna som jag gick från jobbet idag!

 

Personlig blogg

En tillvaro som utlandssoldat är inte alltid så glamorös, men väl fylld av intressanta arbetsuppgifter, starka intryck och säkerligen en hel del hemlängtan. I den här bloggen ska jag försöka beskriva min tid som soldat i förbandet FS23. Följ med mig på min långa resa till ett av världens mest fattiga och konfliktdrabbade länder - Afghanistan.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓