11
Maj

Min verklighet – från insidan av staben

Anmäl kommentar Av:
i Hemvärnet

Denna blogg kommer att handla om min tjänstgöring som sambandsgruppchef i en ledningspluton vid en bataljonsstab inom Hemvärnet. Det finns många former av tjänstgöring och detta är en form som man sällan kommer i kontakt med. Det är ett arbete med varierande uppgifter som kan förändras från dag till dag, med nya utmaningar som skall lösas för att understödja bataljonsstabens behov och uppgifter.

I denna blogg kommer du bland annat få ta del av daganteckningar från våra egna krigsförbandsövningar, det vill säga Ledningsträningsövning (LTÖ) samt andra övningar vi deltar på, exempelvis den internationella Combined Joint Staff Exercise (CJSE). Men även under eventuella skarpa insatser, som en tjänstgöring kan innebära.

Välkommen till min verklighet!


Ett svar till Min verklighet – från insidan av staben

  1. Anonymus 12 maj, 2012 kl. 01:09 Anmäl kommentar

    Välkommen. Ser fram emot dina inlägg! Sysslar själv med samband på kompani nivå.

Kommentera

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>