10
Feb

Tacka ja…..

Anmäl kommentar Av:
i Okategoriserade

Oktober 2011

Jag sneglar på telefonen som är på ljudlöst under ett planeringsmöte i Boden inför Cold Respons 12, det är B som ringer. Vid nästa rast ringer jag upp henne omedelbart, anar redan vad det är hon vill.
– ”Hej igen *suck* nu är det lite mycke’ igen, kan du åka i Mars 2012?”
– ”Inga konstigheter”, svarar jag utan att knappt tänka.
– ”Bra, utresa i slutet av Mars till östra delarna av Kongo, troligtvis Goma.”

Under kvällen när jag sitter på hotellet Bodensia och suger på en stackars bira googlar jag först Goma och sedan skriver jag ett mail till mina båda chefer som befinner sig i Italien om mina avsikter.

Nu är det hårdrock! 🙂


3 Svar till Tacka ja…..

 1. King-Kongo 14 februari, 2012 kl. 20:36 Anmäl kommentar

  Lovar 😉

 2. Anders Olsson 14 februari, 2012 kl. 15:12 Anmäl kommentar

  Skall bli imntressant att följa.

 3. Anders Olsson 14 februari, 2012 kl. 15:10 Anmäl kommentar

  King-Kongo
  Jag följer minsta steg du tar på resan.
  Var nu en aktiv bloggare, var försiktig ”när du nu åker”

Kommentera