06
Maj

Överdos…

Anmäl kommentar Av:
i Okategoriserade

Går det att ringa hem för mycket? Vissa dagar tror jag det. Igår hade jag nämligen inte bara möjlighet utan även tid att ringa till tjejen ett par gånger. Hon var lite nere på morgonen, tiden ifrån varandra börjar ta ut sin rätt nu, och då tänkte jag att jag skulle vara så påpasslig att höra av mig flera gånger så att det skulle kännas lite mer som om jag var hemma. Det verkade vara fel strategi för hon blev inte alls så uppmuntrad som jag skulle önskat. Jag har själv ledsnat på att vara klämkäck och säga ”nej, men nu är det inte långt kvar” medan jag räknar minuterna och än så länge är det så många minuter kvar att det är ett kontraproduktivt jobb. Samtidigt har jag i alla fall ett par spännande saker att se fram emot innan jag packar det sista i utrustningsväg och säger tack och hej till Mazar-e Sharif. Visst, en uppsjö administration väntar och det är inte så att jag klappar händerna av förtjusning vid tanken på att flytta ut i tält för att välkomna nykomlingarna till barackerna, allra minst efter gårdagens skyfall, men som överstelöjtnant S brukar påpeka: ”It ain’t over till the fat lady sings” och damen har fortfarande inte fyllt sina lungor…


Ett svar till Överdos…

  1. S 6 maj, 2012 kl. 10:04 Anmäl kommentar

    Jag tror faktiskt att det går att ringa hem för mycket. Kommer det ”för många” samtal sitter man ju till slut bara och väntar på att telefonen ska ringa hela tiden och tar sig inte för något eget. Då tänker man för mycket på att personen man älskar är långt borta och otillgänglig och blir ledsen. Det är inte alls samma sak att vara närvarande i telefon och det blir fruktansvärt tyst här hemma när samtalen tar slut. Så fokusera istället på att göra jobbet klart i den mån du kan för att kunna vara 100% närvarande när du väl är hemma.

    Svara

Kommentera