19
Mar

Panikångest…

Anmäl kommentar Av:
i Okategoriserade

Just nu sitter vi med budgeten för bröllopet och jag får panikångest. Hur i helvete kan det vara lättare att planera ett fälttåg än att få ihop en liten ceremoni med tillhörande fest? Fotograf för 18 000? Inbjudningskort för 3 000? Vad handlar det om, livsuppehållande åtgärder? Och till råga på allt har det börjat snöa…

Tillägg: Jag vill klargöra att det är priser jag hittat på nätet och inte anslagen budget för olika tjänster. Naturligtvis kommer jag att göra allt i min makt för att begränsa skadan mot min, eller vår kanske jag bör säga, ekonomi. 


5 Svar till Panikångest…

 1. K 21 mars, 2012 kl. 07:26 Anmäl kommentar

  Hmmm minns fortfarande när jag talade med min dotter, inför hennes bröllop, om kostnader för inbjudningskort. (De jag hade sett dittills var flådiga och dyra som kvicksilver.) Hon sa då att hon skulle göra allt själv … vilket förde mina tankar till barndomens kludd och äggkartongkycklingar … men gode tid så fina de var (hon hade utvecklats konstnärligt …) och vilken prisskillnad!

  Svara
 2. Helle 19 mars, 2012 kl. 02:52 Anmäl kommentar

  Tänk efter hur länge du tänker vara gift och slå ut kostnaderna på alla de åren, då förstår du att det är värt varenda öre bara ni får det som ni vill ha. Vill ni ha ett bröllop med många gäster, eller på ett dyrt ställe, eller kanske lägga pengarna på en fin ring, så gör det men gör valen själva och låt inte andra styra och tycka.

  För oss var det värt varenda öre, klänning,mässdräkt, ring, bröllop och bröllopsresa,

  Svara
 3. Mia Ågren 19 mars, 2012 kl. 01:07 Anmäl kommentar

  Och med den budgeten lär ni kunna skaffa en fucking jävla kennel!!

  Svara
 4. Mia Ågren 19 mars, 2012 kl. 01:05 Anmäl kommentar

  Vad är det för fel på bergstopp i fjällenkonceptet? Gör nått litet och lägg pengarna på nått roligt istället, typ en hund. Den kommer ni ha glädje av i många år. Finns inget bättre humörhöjjande än hela sängen/tältet/knät full av hundar. Och så kan ni fixa ett najs party, kör maskerad det är skojj, om ni ändå vill visa upp er lite och hela den svängen. Alternativt att man bjuder in vänner och familj på mindre middagar och faktiskt hinner umgås lite med dem också, något man inte brukar hinna mellan tårta och tal. Fast vill ni ha nått vräkigt så kör på det, det är väl bara en annan som är lite snål och inte riktigt ser tjusningen med skämstal och dyr engångsklänning. För min del blir det nog fjälltopp, men jag tycker å andra sidan att det är en sak mellan mig och min blivande livskamrat och skippar gärna själva ”uppvisandet”.

  Svara

Kommentera