15
Mar

Kraftpromenad…

Anmäl kommentar Av:
i Okategoriserade

Eftersom jag just nu befinner mig i ett land där mycket få människor bränner sitt avfall för att få värme till natten och således inte behöver inandas PVC-doftande luft tänker jag ta en power walk. För att markera att jag minsann inte tillhör den vanliga skaran trallvänliga motionärer använder jag min 30-kilos viktväst för att simulerad stridsutrustningen. Min flickvän hävdar att jag måste ha den innanför jackan eftersom jag ”ser ut som en jävla självmordsbombare med skägg och allt”, men jag hävdar bestämt att den bara signalerar att jag är en flink fyr med kraft i ben och bål. Vi får se vem som har rätt om ett par timmar…


4 Svar till Kraftpromenad…

 1. pewe 16 mars, 2012 kl. 08:02 Anmäl kommentar

  Tycker att du bär fanan högt och agerar med sann jägarpondus!

  Svara
 2. Loisie 16 mars, 2012 kl. 06:54 Anmäl kommentar

  Du har nog två val om du inte vill.ha jackan överst, raka dig eller köp en dyr muta, av guld och som glimmar. Mutor funkar nog bäst i alla lägen.

  Svara
 3. Isabell 15 mars, 2012 kl. 08:47 Anmäl kommentar

  Haha, dagens skratt. Håller på flickvännen, sorry!

  Svara
 4. Mia Ågren 15 mars, 2012 kl. 02:30 Anmäl kommentar

  1-0 till flickvännen!

  Svara

Kommentera