31
Aug

Bildkalas…

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Igår var det fest. Eller ja, fest var väl att ta i. Men vi firade min kära flickväns födelsedag. Som vanligt hade jag gjort min specialtårta: en fyralagers choklad- och vaniljkrämstårta med grädde och jordgubbsströssel. Det bästa med att göra den typen av högkaloritårta åt henne är att hon blir mätt satans snabbt vilket ger mig lejonparten av kalaset.

Det var för övrigt en mycket bra dag igår med pistolträning på schemat. En varm och hjärtlig instruktör kan lyfta även det mest monotona skjutande och jag kände verkligen att jag förbättrade mitt skytte en hel del. Idag fortsatte vi med vapenövningar med full utrustning och både pistol och AK:n (automatkarbinen). Det gick också över förväntan för min del. Kanske hade jag för låga förväntningar på mig själv i och för sig, för det var ju inte så att jag vaknade upp som en Navy SEAL imorse, men jag får ändå vara nöjd med en dag som varit tuff, inte minst fysiskt. Det är en jävla massa kilon som ska lyftas och transporteras fram och tillbaka i intensiva ruscher medan man samtidigt måste tänka på att kunna träffa det man siktar på. Inte alltid så lätt som det låter. Solen gassade ju vilket är rena döden för mig som har lite värmeproblem. Å andra sidan blir man ju inte helt nöjd med vädret som gällde på vägen hem från jobbet… Efter regn kommer solsken sägs det ju. Jag vill fan vända på steken. Efter solsken kommer tamejfan alltid regn…


Kommentarer är stängd.