06
Dec

Ceremoni, hurra hurra!

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Idag var en stor dag. Stor för Sverige, ännu större för den grupp med pionjärer som flögs hit till staterna i våras för att som första grupp genomgå den här utbildningen. Idag hölls nämligen en ceremoni för att förklara dem som klara med sin tid på skolan. På plats fanns elevernas respektive med barn, lärare från skolan och så den lilla stolta skaran av ofärdiga elever som vi utgjorde.
Tillställningen startades upp med inblandade parters respektive nationalsång, och därefter hölls ett tal av en amerikan som hade lusläst det svenska flygvapnets 85-åriga historia. Han lyckönskade våra kollegor som sedan fick motta medaljer och de amerikanska vingarna. Det hela var mycket gemytligt.
I slutet av mars är det vår tur att stå där framme och känna oss nöjda. Det känns långt kvar tills dess.
Grattis igen!

I och med detta blir vi nu helt utlämnade åt våra öden, som ensamma svenskar på skolan. Inte förrän i februari nästa år kommer nästa grupp ivriga tekniker hit för att gå i våra fotspår.

Nu till något helt annat. Vi stötte på en man inne på gymmet som faktiskt hade varit i Sverige. Han tyckte på det hela taget att det var ett trevligt land. Det enda dåliga var maten. Han tyckte att det var jobbigt att man var tvungen att äta sill 3 gånger om dagen. Vi undrade då var han varit och varför han tvingats äta sill hela tiden, det visade sig att han hade varit i Göteborg.


2 Svar till Ceremoni, hurra hurra!

  1. DEN 7 december, 2011 kl. 11:40 Anmäl kommentar

    Alla äter sill i staden Glenn…

    Svara
  2. Jen 6 december, 2011 kl. 12:47 Anmäl kommentar

    Stackars amerikanaren, och inte fick han sillen friterad heller!

    Svara

Kommentera