04
Mar

Passa på att chatta med en insatssoldat!

Anmäl kommentar Av:
i Okategoriserade

Denna artikel är ett meddelande från stödföreningen Invidzonen.

Vi avslutar veckans tema ”Veteran” med att låta svenska soldater från campen i Afghanistan bemanna torsdagschatten på ordinarie chatt-tid mellan klockan 20.00 och 22.00. Välkommen in och prata eller ställ frågor till soldaterna som just nu är på insats. Ett unikt tillfälle.

Vi har tystnadsplikt.

140306_temachatt_soldat-pa-insats-rubbe


2 Svar till Passa på att chatta med en insatssoldat!

 1. Maria mars 5, 2014 kl. 9:21 f m Anmäl kommentar

  Vilken grej, toppen!
  Hoppas att många tar vara på detta tillfälle 🙂

  Svara
 2. Cesilia Karlsson Kabaca mars 7, 2014 kl. 11:57 f m Anmäl kommentar

  Chatten var välbesökt och våra insatssoldater/veteraner vad populära. Det finns ett stort behov och intresse för detta. Ett stort tack till bloggen för hjälp med infomationsspridning, och till de duktiga veteraner som jobbade igår kväll tillsammans med oss.

  Svara

Kommentera